Veckan som varit

Hej och hå! Här sitter jag med ett par ostmackor och morgonkaffet(ignorera vår förskräckliga orangea soffa). Tiden knallar på, märker jag. Haft lite annat på agendan som gjort det svårt att uppdatera här. Men nu så!

Helgen som var blev de yoga och mest deg hela helgen. Gjorde inte allt för mycket anmärkningsvärt. Tror jag…. Minns knappt, så uppenbarligen inte. Eller jo, jag och choke lagade middag och åt ihop för en gång skull. Det var ju trevligt! Denna helgen har jag planerat in en utgång med ett par amerikaner från gymmet som tydligen också bor här. De blir ju trevligt, tänker jag.

OCH idag är ingen vanlig dag för idag är det min och Chokes bröllopsdag, hurra, hurra, HURRAAA! Vi firar inget mindre än pappersbröllop, dvs två år som geeefta! Ja, de känns ju pampigt att säga det så men dessvärre har det inte varit något bröllop mer än en signering på Amphur kontoret i Kathu och en middag i sverige för ett år sedan. Nåväl, vad är väl en bal på slåttet….. Dem som vet, dem vet. Och jegg är icke en av dem.

Nu ska jag koka vidare på min pasta här och försöka få ihop en lunchlåda innan jag måste dra mig mot gymmet. Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s