Balsam för själen

Processed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with s3 presetJag förstår inte varför jag slutade med yoga?!?!?!?! Det är ju helt j-vla underbart!!!…. Tänkte jag precis skriva men så kom jag på att jag drog ju av benet på mig själv typ så det var ju inte självvalt. HE! Men nu är jag igång igen och hoppas inte att jag gör samma misstag igen. Hela min morgon har präglats av ett leende från öra till öra och mycket på grund av en fin start på yoga centrat här i bygden. Och även några små slämmiga och vassa pussar fråm Mange the man.

Imorgon är det Lördag och det vill säga jeggg mååå varee inget mindre än LEEEEDIG! Älskar helger. Och mange… och nönö.. och kaffe och ja! Mycket här i livet. Imörrn vankas det yoga igen. Egentligen ska jag försöka hålla mig till tre dagar i veckan eftersom jag har en tendens att gå för mycket all in emellanåt. Men va fään, jag är trots allt ledig. På kvällen ska jag till Earth Café som öppnar idag igen. Blir till att vina och dina med daaamerrrna Pla och Brooke. Och imorgon är heller inte vilken dag som helst(!!) för det är OVE BASUNENS 8 ÅR DAG!! Herre-merre. När blev min son äldre än mig?! Den gamle farbrorn är närmare 60 år i hundår. Får tillägna ett helt inlägg här till den gamle. Löööv 2.0!

Fick dessutom tillbaka min vigselring från Ohm igår som Lars hjälpt mig med. Han eller a, guldsmeden deras, har smält ned min vigselring och en annan guldring som jag fick av Choke för ett par år sedan. Dem såg inte ut som ringar längre, utan kunde jämföras med en mutter ungefär. Så nu blandade han till så det blev som svenskt guld istället och den är skinande blank, stark som en samuraj och klär mitt korvfinger mer än någonsin. Så himla nöjd! Ibland är de bra att ha guld och silversmed i familjen.

Nu ska jag äta färdigt min lunch och jobba vidare, för rasten närmar sig sitt slut här… Bye!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s